Equip

Home Equip

Socis

Joaquim Ros

Professional amb una dilatada trajectòria de més de 15 anys en àrees financeres, comptables i fiscals,entre els quals, més de 12 anys d’experiència assessorant empreses (entorn PYME i Multinacional) de diversos sectors tan diversos com industrial, oci, formació, retail, entre altres.

La principal motivació en el nostre treball és acompanyar a les empreses i particulars en el seu dia a dia,aportar noves idees i solucions, especialment en les àrees més properes a la comptabilitat i fiscalitat,aconseguint així optimitzar al màxim la fiscalitat de cada companyia, sempre des del màxima responsabilitat, rigor i tècnica, dispensant a la vegada un tracte proper, que considerem un dels nostres principals valors.

Com a professional, sóc una persona proactiva, innovadora, propera i orientada a la resolució de problemes.

Lluís Romero

Professional amb més de 15 anys d’experiència en àrees financeres i Management, comptables, d’auditoria i consultoria; treballant per empreses de diferents sectors (retail, industrial, serveis professionals,…) des de PIMEs fins a multinacionals de diferents països.

Adaptabilitat, empatía i focalització en els resultats són alguns dels meus trets característics i crec que comprendre les necessitats del client i ajudar-lo a la consecució dels seus èxits és la clau en la nostra labor d’assessorament.

Disfruto fent crèixer negocis, aprenent de cada experiencia i treballant amb equips multidisciplinars.

Enric Arnau

Professional amb 25 anys d’experiència en l’àrea laboral, gestió i administració de personal, relacions laborals, recursos humans, auditoria laboral.

He treballat com a assessor laboral i consultor extern per empreses dels principals sectors econòmics, tant empreses multinacionals com pimes.
Personalment, el que més m´agrada de la meva feina es quan sents la confiança sincera del client en tot allò que fas o que aconselles fer.

Josep Reixach

Professional amb més de 15 anys d’experiència en l’àrea de l’assessorament fiscal i comptable d’empreses, de diferents sectors, tant pimes com multinacionals i grups d’empreses.

La meva principal motivació és poder solucionar necessitats que pot tenir qualsevol empresa, mitjançant idees i solucions innovadores, aportant un valor afegit a l’empresa, amb un acompanyament proactiu en el seu procés de creixement. El més gratificant és veure com amb el nostre treball aconseguim millores efectives en aquestes àrees, que ajuden als empresaris en el seu dia a dia.

David Calvo

Master en Auditoría de Comptes per la UAH i Master en Fiscalitat pel CEF.

Diploma en Gestió Internacional pel IECS d’Estrasburg (Francia).

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UAH.