Ros Companys

CONTACTA AMB NOSALTRES

Per qualsevol dubte podeu fer servir el següent formulari:

  Per poder atendre la teva sol·licitud, hem d’emmagatzemar i gestionar les dades personals. Si acceptes que emmagatzemem les teves dades personals per a aquest fi, marca la casella de sota.

  Accepto el tractament de dades de potencials clients i contactes web. Per a mésinformació consulta la nostra política de privacitat *

  ROS COMPANYS ASSOCIATS, S.L. es compromet a protegir i respectar la teva privadesa, i només farem servir la teva informació personal per gestionar la teva sol·licitud i proporcionar-te els serveis sol·licitats. De tant en tant, ens agradaria posar-nos en contacte amb tu sobre els nostres productes i serveis, així com sobre altres continguts que et puguin interessar. Si acceptes que ens comuniquem amb tu per a aquest fi, marca la casella següent:

  Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials de ROS COMPANYS ASSOCIATS, S.L. per correu electrònic, WhatsApp i altres mitjans de comunicació digital, segons l’establert a la Llei LSSI/CE 34/2002.

  Pots donar-te de baixa aquestes comunicacions en qualsevol moment. Per obtenir més informació sobre com donar-te de baixa, el tractament que fem de les dades personals i com ens comprometem a protegir i respectar la teva privadesa, consulta la nostra política de privacitat.

  Ubicacions a Madrid i Manresa de les oficines de Ros Companys Associats

  LES NOSTRES
  OFICINES

  MANRESA
  Carrió, 27, Baixos
  08242 Manresa (Barcelona)
  (+34) 93 176 00 58
  MADRID
  Antequera, 1, Local 5
  Alcalá de Henares (Madrid)
  (+34) 91 881 99 74