Ros Companys

Oficines de Ros Companys Associats

PROFESSIONALS
EN L'ASSESSORAMENT D'EMPRESES

ROS COMPANYS va ser constituïda l’any 2012 per l’economista Joaquim Ros, amb la visió clara d’oferir serveis fiscalscomptables de qualitat a les empreses de diferents sectors i tamanys. Amb un aire jove i emprenedor, i gràcies a la qualitat dels serveis prestats en aquests àmbits, van portar al fundador a incorporar nous socis al projecte per poder arribar a oferir solucions integrals a les empreses, des de l’àrea laboral a l’àrea de consultoria empresarial, trobant els clients un partner de negoci, més que un proveïdor de serveis puntuals. Actualment, el projecte de ROS COMPANYS és ja un fet consolidat, havent adquirit la confiança dels seus clients, i del mercat, però amb l’objectiu de seguir evolucionant juntament amb els clients, i adaptant-se en tot moment a les necessitats canviants del món empresarial actual.

CRONOLOGIA

Abril 2012

Fundació despatx

Maig 2012

Inauguració de les oficines a l’Edifici Catalonia, Manresa

Febrer 2013

Associació Status Asesores (despatx comunitat de Madrid)

Març 2015

Obertura noves instal·lacions a Manresa

Juny 2016

Incorporació com a soci d’Enric Arnau

Setembre 2017

Incorporació com a soci de Josep Reixach

Juny 2021

Obertura despatx carrer Carrió, nova seu central

Desembre 2023

Fusió amb Manalbens Economistes

LI DONEM FORMA AL FUTUR
DE LA TEVA EMPRESA

LI DONEM FORMA
AL FUTUR DE LA
TEVA EMPRESA

EL NOSTRE EQUIP

Joaquim Ros, soci fundador de Ros Companys Associats
Professional amb una dilatada trajectòria de més de 20 anys en àrees financeres, comptables i fiscals, entre els quals, més de 17 anys d’experiència assessorant empreses (entorn PYME i Multinacional) de diversos sectors tan diversos com industrial, oci, formació, retail, entre altres. La principal motivació en el nostre treball és acompanyar a les empreses i particulars en el seu dia a dia, aportar noves idees i solucions, especialment en les àrees més properes a la comptabilitat i fiscalitat, aconseguint així optimitzar al màxim la fiscalitat de cada companyia, sempre des del màxima responsabilitat, rigor i tècnica, dispensant a la vegada un tracte proper, que considerem un dels nostres principals valors. Com a professional, soc una persona proactiva, innovadora, propera i orientada a la resolució de problemes.
JOAQUIM ROS
SOCI FUNDADOR
Lluís Romero, soci fundador de Ros Companys Associats
Professional amb 30 anys d’experiència en l’àrea laboral, gestió i administració de personal, relacions laborals, recursos humans, auditoria laboral. He treballat com a assessor laboral i consultor extern per empreses dels principals sectors econòmics, tant empreses multinacionals com pimes. Personalment, el que més m´agrada de la meva feina es quan sents la confiança del client en tot allò que fas o que aconselles fer.
ENRIC ARNAU
SOCI
Enric Arnau, soci fundador de Ros Companys Associats
Professional amb més de 20 anys d’experiència en l’àrea de l’assessorament i consultoria fiscal i comptable d’empreses, de diferents sectors, tant pimes com multinacionals i grups d’empreses. La meva principal motivació és poder aportar solucions necessitats que pot tenir qualsevol empresa, mitjançant idees i propostes innovadores i eficients, aportant un valor afegit a l’empresa, amb un acompanyament proactiu en el seu procés de creixement. El més gratificant és veure com amb el nostre treball aconseguim millores efectives en aquestes àrees, que ajuden als empresaris en el seu dia a dia.
JOSEP REIXACH
SOCI

Màster en Auditoria de Comptes per la UAH i Màster en Fiscalitat pel CEF.

 

Diploma en Gestió Internacional pel IECS d’Estrasburg (França).

 

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UAH.

DAVID CALVO
SOCI